KERÉKPÁR TÁROLÓK

 

(A korszerű kerékpár tárolók kímélik a kerékpárost és a kerékpárt is.)

 

Ajánlók:

 

Kerékpárral Közlekedők             Zalaegerszeg Környezeti         Egerszegi

Országos Szövetsége                   Kultúrájáért Alapítvány           Bringa Klub

(KEROSZ)                                    (ZKKA)                                    (EBK)

 

1.

 

 

 

 


2.
 

 

 


3.
 

 

 


4.


 

A korlátszerű, egyszerű kerékpártároló, a kerékpár vázát rögzíti. Minden méretű és típusú kerékpár elhelyezéséhez egyformán alkalmas, könnyen variálható párhuzamos és ferde elhelyezésben.

1. „KORLÁT”

kerékpárállvány
A falra, vagy kerítésre felszerelt párhuzamos hajlított csövekből kiképezett tároló. A kormányoszlopot és az első kereket rögzíti, praktikus, a környéke egyszerűen takarítható és a kerékpár berakása is egyértelmű.

2. „FALI”

kerékpártartó
A harmonika állvány a talajhoz, vagy térburkolathoz rögzített párhuzamos hajlított csövekből kiképezett tároló. Többcélú, a kerékpártárolás mellett még terek lehatárolása is megoldható vele, korlátszerű elhelyezéssel parkok védelmére is alkalmas, ugyanakkor a kerékpár is biztonságosan rögzíthető. (Kétoldalas megoldás is lehetséges.)

3. „HARMONIKA”

kerékpárállványA kombi kerékpárállvány a talajhoz, térburkolathoz rögzíthető, de rögzítés nélkül, mobil kivitelezésben is alkalmazható. Elemei sorolhatóak, kétoldali elhelyezéssel is kombinálhatóak. Hirdetőtábla is elhelyezhető rajta.

4. „KOMBI”

kerékpárállvány
Mind a négy típusnál elsősorban a kerékpár váza támaszkodik a tárolóra. A lezárás is egyszerű és derékmagasságban történhet, így a kerékpárt és a kerékpárost is kíméli. A formája a korszerű utcabútorokkal harmonizál. Különböző színekben és felületkezelten megrendelhetők.

Érdeklődni:  EBK Zalaegerszeg       

                     92 / 313 - 592 -es telefonszámon